Förenkla ditt företagande med digitala lösningar

Som företagare har du ständigt många bollar i luften och mycket att göra. Förutom att driva själva verksamheten kan du även behöva lägga tid på marknadsföring, kundvård och bokföring. Genom att använda dig av digitala lösningar som ett smart schemaprogram kan du underlätta stort och spara tid i vardagen.

Med ett schemaprogram från Timezynk får du ett molnbaserat hjälpmedel som låter dig förbättra och förenkla verksamhetsflödet. Du skapar själv flexibla byggstenar som som kan skräddarsys för just din verksamhet. Både chefen och personalen kan få bättre överblick över schemat på arbetsplatsen och administrationen kring tidrapporter, fakturering och lön minskar.

Digitala verktyg som är åtkomliga överallt

Allt fler blir så kallade ”digitala nomader” vilket innebär att de driver företag på internet med hjälp av digitala verktyg, samtidigt som de är fria att resa vart de vill. Inkomsterna kommer till den digitala nomaden via internet och ett fast boende i närheten av en fysisk arbetsplats är därför inte nödvändigt. Idag har ett helt globalt nätverk bestående av digitala nomader vuxit fram, samtidigt som intresset hela tiden ökar för livsstilen. Med hjälp av olika digitala lösningar för bokföring och annat som är nödvändigt för verksamheten är det alltid möjligt att driva företaget oavsett ort.

Ökad popularitet

Digitala verktyg blir allt mer populärt bland företagare meddelar internetföretaget Google. De har startat ett utbildningsprojekt som ska hjälpa mindre företag att bli bättre på digitala kunskaper, vilket ökar deras möjlighet att nå ut till kunder. Projektet har dragits igång i samarbete med Visit Halland och Sydsvenska handelskammaren, och mer än 1300 personer hemmahörande i Halland har deltagit i utbildningarna.

Hemarbete och digitala verktyg

Under pandemin ökade trycket på internet när allt fler började använda digitala verktyg som videomöten och Swish. En enorm samhällsförändring genomfördes men internet klarade av den ökade belastningen. Företagen kunde med hjälp av molntjänster låta de anställda jobba hemifrån, samtidigt som det var viktigt att tänka på säkerheten med det nya arbetssättet.

Stäng meny