Mindre admin och bra arbetsgivare

Vad krävs för att bli utnämnd till Sveriges bästa arbetsgivare egentligen och hur kan du som är arbetsgivare minska på administrationen gällande tidrapporter och underlag för lön?

Vill du som arbetsgivare minska administrationen vad gäller tidrapportering och löneunderlag? Då är rådet att skaffa en smartare tidrapportering från Nuba som visar när alla är på plats med automatisk in- och utcheckning, tidrapport och personalliggare, i en och samma app. Det skapar enkelt rapporter till löner och fakturor och minskar tiden det skulle ha tagit för administrationen.

Bra arbetsgivare i Sverige

Vill du vara en bra arbetsgivare också? Då kan du snegla lite på de som blivit utsedda som vinnare när Sveriges bästa arbetsgivare korades. I en artikel i Dagens Industri går det att läsa om hur det är trettio företag som är med på listan och de som ligger i topp har allt från ersättningar i form av lön och bonus på en hög nivå, men även trygghet hos medarbetare. De företag på topp tre är Bengt Dahlgren, Midroc och Knightec.

Medarbetare värderar trygghet högt. Man vill kunna vara sig själv på jobbet och våga komma med egna idéer. Man vill också ha en trygg anställning – Dagens Industri

I SVT går det att se ett inslag om hur arbetsgivare med 3 olika sätt kan vidga normen för att få mer jämställda och inkluderande arbetsplatser.

Om du har frågor kring arbetsmiljö, arbetsliv och hälsa går det bra att läsa mer om olika frågor på Arbetsmiljöupplysningen, som vänder sig till allt från chefer och studenter, sjukskrivningar, yrkesverksamma och skyddsombud. Arbetsmiljöupplysningen drivs av Prevent, en ideell förening som ägs av Svenskt Näringsliv, Lo och PTK.

 

 

Stäng meny