Skapa en godarbetsmiljö med en kaffemaskin

En kaffemaskin på jobbet bidrar till bättre arbetsmiljö. Här kan medarbetarna samlas, njuta av gott kaffe och koppla bort stressiga tankar. Det ger ett välbehövligt avbrott som gör medarbetarna mer effektiva.

En kopp kaffe är så mycket mer än en välbehövlig energikick. Kaffepausen på jobbet är ett tillfälle när kollegor kan samlas och småprata vilket bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Att fika är en viktig del av svensk arbetskultur och med en bra kaffemaskin är det möjligt att tillgodose alla kaffebehov vilket uppskattas av medarbetarna.

En välbehövlig paus i arbetet

Two,Multicultural,Female,Colleagues,Enjoying,Coffee,Break,Time,,Discussing,WorkingKaffemaskinen är central på de flesta arbetsplatser. Här samlas kollegorna för att ta en kort paus, småprata och fylla på med välbehövlig energi för att orka med arbetsdagen. En god kopp kaffe ger en koffeinkick, men den sociala aspekten av fikapausen är minst lika viktig. Det krävs dock att maskinen ger gott kaffe, annars kommer det att bli dålig stämning på kontoret. Hos Sweet Coffee kan du hyra en högkvalitativ kaffemaskin till företag och organisationer. De erbjuder skräddarsydda lösningar så att alla arbetsplatser kan få just den kaffemaskin som passar deras behov bäst. Sverige är ett av de länder där vi dricker mest kaffe per person och för svenskarna utgör kaffepausen en viktig del av arbetsdagen.

– Den bästa förklaringen jag har hört är att vi har grymt mörka, trista, deprimerande vintrar. Kanske behöver vi något för att klara oss igenom det, säger professor Bertil Fredholm vid Karolinska Institutet om varför kaffet är så viktigt på arbetsplatsen.

Fikandet anses även vara hälsosamt och bidrar till ökad effektivitet. Den lilla pausen i vardagen är viktig för att koppla bort press och fylla på med energi.

Stäng meny