Vass logistik med rätt APP

Logistiken ska inte vara ett av dina problem när du bedriver en e-handel. Tvärtom ska logistiken och leveransen vara din USP – unique selling point. Armbåga dig fram den tuffa konkurrensen på e-handelsmarknaden med rätt app som ökar din leverans synbarhet, vässar din fleet management och dessutom ger nöjda kunder. Speciellt under jultider, så konkurrensen om snabbat leverans närmast jul blir extra påtaglig. 

Det är förstås Traxet Mobilapp som vi rekommenderar för den som vill vässa sin fleet management. Att konkurrera inom e-handelnsmarknaden är allt svårare idag, men de flesta upplever att flaskhalsen kommer till leveransen – speciellt vid högtider. Du har säkert hört talas om försenade julklappar och annat. Logistiken ska inte vara ditt problem – det ska vara den som gör att kunderna klickar hem dina varor. Du satsar på ditt företag genom att underlätta för leverantörerna.

Viktigt med stabil fleet management

Nätbokhandeln Adlibris ökade omsättningen med 1635 miljoner kronor förra året. Det är höga siffror, men då ska man komma ihåg att logistikproblem under julhandeln kostade dem 150 miljoner kronor. Den vinst som företagen skulle göra om de förbättrade sin fleet management kan man bara spekulera om, men föreställ dig bara hur konkurrensen ser ut för företag under julhandeln. Här finns en lista på vad olika företag erbjuder vid online shopping till julruschen. Den som erbjuder den snabbaste leveranslösingen närmast jul kommer förmodligen vinna.

Vi vet att julhandeln kulminerar ju närmre julen vi kommer. Vi vet också att online shoppingen slår rekord år för år när det kommer till julhandeln. Allt fler ser tjusningen i att skippa köerna och istället luta sig tillbaka för att få paketen levererade. Den som inte kan erbjuda någon bra leveranslogistik kommer helt enkelt inte klara av konkurrensen och hamna mellan stolarna. Det är helt klart värt att satsa på logistiken, och det gör man med enkla digitala medel. Genom att låta budfirman koppla upp sig till sitt app-nät kan man skicka försändelser och inte åka en massa turer i onödan. Dessutom kan kunderna hålla koll på var paketet är någonstans.

Stäng meny